top of page

WIE WE ZIJN

Annelies

Ik ben Annelies, 36 jaar en mama van 2 dochters. Jarenlang werkte ik voor grote internationale bedrijven als retailmanager, waar ik mijn passie voor cijfers kon combineren met mijn goesting om mensen te inspireren en te laten groeien. 

Ik ben heel resultaatsgericht, denk graag in oplossingen i.p.v. problemen, ben positief ingesteld en zet alles in op een open communicatie: liefdevol maar eerlijk.

Ik ben fan van de kleur roze, van de kookboeken van Ottolenghi en van mensen die zich kwetsbaar durven opstellen. Echtheid is waar het om draait.

 

Wat Eline schrijft over Annelies:

Annelies is als de bubbels in een zelfgemaakte limonade. Ze bruist van ideeën, die ze liefst ook allemaal tegelijk verwezenlijkt. Ze is dan ook altijd in de weer. En loopt er al eens iets anders dan verwacht? No worries. Ze heeft een stevige portie positiviteit, weet van aanpakken en is een problem solver bij uitstek.

 

  • LinkedIn
Eline

​Ik ben Eline: levenslustig, mama van Anton, en altijd een beetje onderweg. Leven doe ik bewust, in balans en omringd door mensen. Mijn pad heeft me naar een loopbaan in HR geleid, waarin ik ondertussen meer dan tien jaar ervaring heb opgebouwd. Samen werken voor en met mensen is wat me drijft. Ik hou ervan een visie, strategie en concept te ontwikkelen, om vanuit een geloof in ieders talenten aan de slag te gaan en samen te groeien – als individu en als organisatie. Met een open geest en een positieve drive probeer ik graag dingen uit en ga ik uitdagingen aan: of het nu gaat om een onderneming oprichten, poppentheater of een roman schrijven. Altijd onderweg…

 

Wat Annelies schrijft over Eline:

Eline is de rots in de branding. Ze straalt warmte en vertrouwen uit, en ziet de dingen graag met een roze bril en een goeie portie humor. Ze is een onuitputtelijke bron van ideeën, en koppelt zonder problemen filosofen en modellen aan elkaar. Ze heeft een talent voor schrijven en een oog voor detail, zij zet de puntjes op onze i.

  • LinkedIn

WAAR WE VOOR STAAN

We helpen beleid vormgeven vanuit mensen. Het gaat om mensen zien, vertrouwen, erkennen en laten groeien. Om beleid dat natuurlijke bewegingen ondersteunt.

7506E773-8577-4C24-9ECF-A11DF6D3C82B_edi
_edited.jpg

INTUITIEVE CREATIE

We zijn benieuwd naar wat jouw organisatie drijft, welke noden je ervaart, welk potentieel nog onbenut blijft. We zijn fan van nieuw avontuur, creativiteit en een gezonde portie 'doe eens zot'. We vertrekken vanuit een open blik op de wereld, en houden de vinger aan de pols van de samenleving - veranderende noden en HR trends gaan niet aan ons voorbij. 

BETROKKENHEID

We houden van mensen. Maar dan écht. We geloven in de kracht van mensen, in de magie die ontstaat als je mensen samenbrengt. Beleid geven we vorm vanuit en samen met mensen.

F42C1D7E-6B69-4AB1-94BC-9AA66456297C_1_2

CONCRETE RESULTATEN

We zijn no-nonsense en ambitieus. Het verwezenlijken van potentieel is waar het om gaat, je kracht en ambitie omzetten in resultaten die er toe doen. Je volwaardig “inpluggen” als individu en als organisatie. Je eigen weg bewandelen en een pad voor anderen helpen uitzetten.

Trailblazers-8_edited.jpg
bottom of page