top of page
PURPOSE

Ontdek en versterk waar je als organisatie voor staat aan de hand van de Lego® Serious Play® methode.

Verhoog het engagement van je team en klanten.

Net zoals elke mens, heeft elke organisatie haar eigenheid. Logisch, maar die helder formuleren is vaak een andere zaak. Waarom zou je als organisatie daar je kostbare tijd in investeren? Wanneer je jouw eigenheid scherp krijgt, kan je dat doortrekken in je extern en je intern beleid; in je strategie en al je vormen van communicatie. Denk maar aan marketing, sales of HR. Je bewust zijn van wie je als organisatie bent, helpt je om duurzame beslissingen te maken en betrokkenheid & motivatie te vergroten.

 

Klinkt nog wollig?

Samen met jou en je werknemers gaan we aan de slag. Dat doen we aan de hand van de Lego® Serious Play® methode, die intuïtief denken en creativiteit stimuleert. In een mum van tijd komen we tot de kern van jouw organisatie, naar wat jouw organisatie uniek maakt. Dat is een stevige bagage om je verder een weg te banen. Niet over platgetreden paden, je volgt je eigen weg.

Ready to blaze a trail? Alright!

Deze workshop duurt ongeveer 4 uur. In die tijd maken we je vertrouwd met de methode en komen we samen tot de kern van jouw organisatie, jouw purpose.

Ga je al graag een stap verder richting intern beleid of strategie? Op basis van de inzichten uit de eerste workshop, kunnen we verder bouwen richting strategie of HR beleid. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Anchor 1
Anchor 2
TALENT

Benieuwd naar de talenten die je in huis hebt? Ga aan de slag met KernTalenten.

Creëer synergie, verhoog motivatie en bevorder successie.

 

Zet als organisatie KernTalenten in om de juiste match tussen persoon en job te vinden, om mensen gemotiveerd aan de slag te houden, om samenwerking en successie te bevorderen.

KernTalenten helpen je om inzicht te krijgen in je natuurlijke sterktes, in wat je energie geeft en wat net niet. Of het nu om loopbaankeuzes gaat, samenwerking met collega’s of relaties buiten het werk, het helpt je om telkens opnieuw een balans te vinden.

Klinkt nog wollig?

Met een KernTalentenanalyse duiken we in je kindertijd om te ontdekken wat je van nature graag deed, om zo meer inzicht te krijgen in jouw unieke combinatie van KernTalenten en hoe je daarmee concreet verder kan. 

​Als organisatie kan je jouw werknemers een individuele KernTalentenanalyse aanbieden, of je kan opteren voor een gezamenlijk KernTalententraject. Zo creëer je een gemeenschappelijke taal, kan je samen actief met talent aan de slag, en geef je de samenwerking een boost. 

Ready to blaze a trail? Alright!

In een KernTalentenanalyse komen we aan de hand van een vragenlijst en gesprekken tot jouw unieke KernTalentencombinatie en wat die concreet voor jou kan betekenen. Je krijgt dan ook een persoonlijk verslag, dat je er heel je leven opnieuw bij kan nemen als je weer eens voor een keuze komt te staan.

 

In een gezamenlijk traject starten we met een organisatie intake zodat we het traject kunnen aanpassen aan de noden van je organisatie. De individuele analyses vullen we aan met workshops in groep, waarbij uitwisseling, coaching en het versterken van samenwerking centraal staan.

Anchor 3

HR BELEID

Een freelance HR Manager, en veel meer dan dat. Ontwikkel een HR beleid dat je core business écht versterkt.

Je hebt je administratie op orde. Je bent het gewend te rekruteren.

Je organisatie groeit.

 

Hoe laat je mensen verder groeien, als het aantal rollen in je organisatie beperkt is? Evaluaties, klinkt goed, maar hoe begin je eraan?

Hoe wakker je de goesting aan, elke dag opnieuw?

Je bent innovatief in je product of dienst en wil dit ook graag zijn in je beleid voor mensen.

Wij helpen structuren en beleid vormgeven die mensen erkennen en laten groeien. Die je kernactiviteiten verder versterken. Hoe doen we dat? Door te vertrekken vanuit jouw organisatie en vanuit mensen.

Klinkt nog wollig?

We werken in-house. Denk aan een freelance HR Manager, en veel meer dan dat.

 

We bekijken samen waar je organisatie voor staat. Van daaruit vertrekken we om beleid vorm te geven, samen met je team. Hierbij kan je denken aan een beleid rond aanwervingen, leren of performantie. Vanuit onze expertise reiken we inspiratie aan, bewaken we het proces, ontwikkelen we competenties en garanderen we een duurzame outcome.

​ Ready to blaze a trail? Alright!

We leren je graag beter kennen tijdens een intake. Het gaat erom de juiste klik te hebben, en daarvoor heb je meer nodig dan enkele woorden op papier.

 

Overtuigd na de intake? Dan werken we een traject voor je uit. 

We garanderen een gedragen resultaat waarmee je verder kan.

TEAM & ORGANISATIE

 

Ga uitdagingen in je organisatie bottom-up aan met de Lego® Serious Play®methode.

Kom tot innovatieve, wendbare en meer gedragen resultaten.

Je wil graag de cohesie binnen je team bevorderen. Of misschien sta je voor een uitdaging; je wilt een strategie ontwikkelen, de manier van werken veranderen of misschien zelfs een nieuw product lanceren. En: je durft het aan om een antwoord te formuleren met een gans team.

 

Dan hebben wij een voorstel…

 

LegoSeriousPlay is een creatieve methode om bottom-up te werken aan de ontwikkeling van teams en organisaties. Weg van eindeloze flipcharts en impactloze discussies. Een manier van brainstormen die ruimte laat voor creativiteit, intuïtie en actieve participatie van iedereen. Een krachtige tool die ook nog eens leuk is, en die bovenal innovatie en wendbaarheid versterkt. 

Klinkt nog wollig?

Tijdens een workshop gaan we al bouwend werken aan het ontwikkelen van teams en organisaties. De antwoorden komen van waar ze het meest waardevol zijn: vanuit de dagdagelijkse realiteit; vanuit jouw mensen, jouw team.

De methode is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar innovatie, organisatieontwikkeling en psychologie (hoe mensen leren), en is gefundeerd op de connectie tussen je handen en je hersenen. 

Ready to blaze a trail? Alright!

Op basis van jouw vraag of uitdaging, ontwikkelen wij een workshop op maat. 

Workshops zijn mogelijk vanaf een halve dag en nemen, afhankelijk van de complexiteit van de vraag, meerdere dagen tijd in beslag.

Anchor 4
bottom of page